Doç. Dr. Raci EKİNCİ

·         Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

 


Eğitim

·         Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü, Erzurum, 1993

·         Doktora: Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D., İzmir, 2002


Verdiği Dersler

  • Lisans: Gıda Muhafaza Teknikleri, Gıda Katkı Maddeleri
  • Y. Lisans: Değirmencilikte Öğütme Teknikleri, Snack Teknikleri Gıda Endüstrisinde Kalite Sistemleri, Mezbaha ve Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi

Çalışma Konuları ve İlgi Alanları

  • Enzim Bilimi ve Teknolojisi
  • Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

Tezler ve Yayınlar

  • KADAKAL, Ç., EKİNCİ, R., YAPAR, A. 2007. The Effect Of Cooking And Drying On The Water-Soluble Vitamin Content Of Bulgur. Food Science And Technology International ,13 (5):349-354 , 2007

İletişim

Adres: Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Kınıklı Kampüsü, Kınıklı, Denizli, TÜRKİYE

Tel: 0 258 296 3115

Faks: 0 258 296 3262

E-mail: rekinci@pau.edu.tr

Web:


Geri