|
|
Doç.
Dr. Raci EKİNCİ
·
Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi
|
|
Eğitim
·
Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü, Erzurum, 1993
·
Doktora: Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri
Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D., İzmir, 2002
|
Verdiği Dersler
- Lisans: Gıda Muhafaza Teknikleri, Gıda Katkı Maddeleri
- Y. Lisans: Değirmencilikte Öğütme Teknikleri, Snack Teknikleri Gıda Endüstrisinde Kalite
Sistemleri, Mezbaha ve Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi
|
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
- Enzim Bilimi ve Teknolojisi
- Tahıl Ürünleri İşleme
Teknolojisi
Tezler ve Yayınlar
- KADAKAL, Ç., EKİNCİ, R.,
YAPAR, A. 2007. The Effect
Of Cooking And Drying On The Water-Soluble Vitamin Content Of Bulgur. Food Science And Technology International ,13 (5):349-354 , 2007
|
İletişim
Adres: Pamukkale
Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Kınıklı Kampüsü, Kınıklı, Denizli, TÜRKİYE
Tel: 0 258 296 3115
Faks: 0 258 296 3262
E-mail: rekinci@pau.edu.tr
Web:
|
Geri
|
|