|
|
Yrd.
Doç. Dr. Ramazan GÖKÇE
Gıda
Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi
|
|
Eğitim
·
Lisans: İstanbul Üniversitesi Veteriner
Fakültesi, İstanbul,1986
·
Doktora: İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri
Enstitüsü, İstanbul, 1993
|
Verdiği Dersler
- Lisans: Et ve Su Ürünleri Tek., Et Ürünleri İşleme Tek., İşletme
Sanitasyonu,Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
- Y. Lisans: Gıda Endüstrisinde Kalite Sistemleri, Mezbaha ve
Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi
|
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
- Et Bilimi ve Teknolojisi
- Gıda Hijyen Teknolojisi
Yayınlar
- Gökçe, R., Gürsoy, O., 2003. Effects of Soy Milk
Incorporation on Some Physico-chemical and Sensory Properties, Colour
Intensity and the Cost of Kashar Cheese. Milchwissenschaft-Milk
Science International 58(9/10): 493-498.
|
İletişim
Adres: Pamukkale
Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Kampüs,
Kınıklı, Denizli, TÜRKİYE
Tel: 0 258 296 3106
Faks: 0 258 296 3262
E-mail: rgokce@pau.edu.tr
Web:
|
Geri
|
|