Yrd. Doç. Dr. Ramazan GÖKÇE

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

 


Eğitim

·         Lisans: İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi, İstanbul,1986

·         Doktora: İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, İstanbul, 1993


Verdiği Dersler

  • Lisans: Et ve Su Ürünleri Tek., Et Ürünleri İşleme Tek., İşletme Sanitasyonu,Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
  • Y. Lisans: Gıda Endüstrisinde Kalite Sistemleri, Mezbaha ve Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi

Çalışma Konuları ve İlgi Alanları

  • Et Bilimi ve Teknolojisi
  • Gıda Hijyen Teknolojisi

Yayınlar

  • Gökçe, R., Gürsoy, O., 2003. Effects of Soy Milk Incorporation on Some Physico-chemical and Sensory Properties, Colour Intensity and the Cost of Kashar Cheese. Milchwissenschaft-Milk Science International 58(9/10): 493-498.

İletişim

Adres: Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Kampüs, Kınıklı, Denizli, TÜRKİYE

Tel: 0 258 296 3106

Faks: 0 258 296 3262

E-mail: rgokce@pau.edu.tr

Web:


Geri