|
|
Yrd.Doç.Dr. Seher KAYA
Gıda
Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı
|
|
Eğitim
·
1990 - 1994 Lisans Eğitimi: Atatürk Üniversitesi Gıda
Bilimi ve Teknolojisi Bölümü
·
1994 - 1997 Yüksek Lisans Eğitimi: Pamukkae
Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
·
1999 - 2005 Doktora Eğitimi: Hacettepe Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
|
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
·
Süt Teknolojisi
Tezler ve Yayınlar
·
Arslan, S., 2006. Effects of salt and phosphate levels
on the emulsion properties of fresh and frozen hen meats, African Journal
of Biotechnology, 5 (10), 1006-1012. , 2006
|
İletişim
Adres: Pamukkale
Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Kampüs,
Kınıklı, Denizli, TÜRKİYE
Tel: 0 258 296 3127
Faks: 0 258 296 3262
E-mail: sehera@pau.edu.tr
Web:
|
Geri
|
|