Yrd.Doç.Dr. Seher KAYA

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı

 


Eğitim

·         1990 - 1994 Lisans Eğitimi: Atatürk Üniversitesi Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü 

·         1994 - 1997 Yüksek Lisans Eğitimi: Pamukkae Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 

·         1999 - 2005 Doktora Eğitimi: Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 


Çalışma Konuları ve İlgi Alanları

·         Süt Teknolojisi


Tezler ve Yayınlar

·         Arslan, S., 2006. Effects of salt and phosphate levels on the emulsion properties of fresh and frozen hen meats, African Journal of Biotechnology, 5 (10), 1006-1012. , 2006


İletişim

Adres: Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Kampüs, Kınıklı, Denizli, TÜRKİYE

Tel: 0 258 296 3127

Faks: 0 258 296 3262

E-mail:  sehera@pau.edu.tr

Web:


Geri