T. C. 

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI

1.SINIF

I.YARIYIL

 

 

 

 

 

 

1.SINIF

II.YARIYIL

 

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

GMU115

Gıda Mühendisliğine Giriş

2

2

 

 

 

 

MAT114

Genel Matematik II

4

0

 

 

 

KİM 123

Organik Kimya

2

0

 

 

 

 

FİZ112

Genel Fizik II

3

0

 

 

 

GMU109

Teknik Resim

3

2

 

 

 

 

GMU116

Analitik Kimya

3

2

 

 

 

FİZ111

Genel Fizik I

3

0

 

 

 

 

GMU108

Genel Ekonomi

2

0

 

 

 

MAT113

Genel Matematik I

4

0

 

 

 

 

GMU110

Genel Mikrobiyoloji

3

2

 

 

 

KİM115

Genel Kimya

3

0

 

 

 

 

GMU118

Gıda Biyolojisi

3

0

 

 

 

TBT101

Temel Bilgi Teknol. Kullanımı

0

2

 

 

 

 

TKD102

Türk Dili II

2

0

 

 

 

TKD101

Türk Dili I

2

0

 

 

 

 

AİT102

Atatürk İlk.ve İnk.Tarihi II

2

0

 

 

 

AİT101

Atatürk İlk.ve İnk.Tar.I

2

0

 

 

 

 

___101

Yabancı Dil I (İNG,ALM,FRA)

4

0

 

 

 

___101

Yabancı Dil I (İNG,ALM,FRA)

4

0

 

 

 

 

GS_101

Beden (B),Resim (R),Müzik (M)

4

0

 

 

 

GS_101

Beden (B),Resim (R),Müzik (M)

2

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toplam

18

 

 

 

 

 

 

Toplam

18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.SINIF

I.YARIYIL

 

 

 

 

 

 

2.SINIF

II.YARIYIL

 

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

MAT219

Diferansiyel Denklemler

3

2

 

 

 

 

MAT220

Uygulamalı Matematik

3

2

 

 

 

GMU207

Termodinamik

3

0

 

 

 

 

GMU214

Akışkanlar Mekaniği

3

0

 

 

 

GMU215

Mühendislik Mekaniği

3

0

 

 

 

 

GMU216

Gıda Analiz Teknikleri

3

2

 

 

 

GMU217

Gıda Mikrobiyolojisi

4

2

 

 

 

 

GMU212

Gıda Müh. Isı Transferi

3

0

 

 

 

GMU219

Gıda Biyokimyası

3

0

 

 

 

 

GMU218

Enerji ve Kütle Denklikleri

3

2

 

 

 

GMU221

Reaksiyon Kinetiği

2

0

 

 

 

 

TBT202

Temel Bilgisayar Bilimleri

3

2

 

 

 

 

Toplam

18

 

 

 

 

 

 

Toplam

18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.SINIF

I.YARIYIL

 

 

 

 

 

 

3.SINIF

II.YARIYIL

 

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

GMU315

Gıda Müh.Temel İşlemleri I

3

2

 

 

 

 

GMU316

Gıda Müh.Temel İşlemleri II

3

2

 

 

 

GMU317

Et Teknolojisi

4

2

 

 

 

 

GMU318

Biyoteknoloji

3

0

 

 

 

GMU319

Süt Teknolojisi

4

2

 

 

 

 

GMU320

Meyve-Sebze Teknolojisi

4

2

 

 

 

GMU321

Yağ Teknolojisi

3

2

 

 

 

 

GMU322

Tahıl Teknolojisi

4

2

 

 

 

GMU323

Proses Kontrol

3

2

 

 

 

 

GMU324

Enstr.Analiz Tek. ve Temel Uyg.

3

2

 

 

 

GMU325

Gıda Müh. Uygulamaları I

1

4

 

 

 

 

GMU326

Gıda Müh. Uygulamaları II

1

4

 

 

 

 

Toplam

18

 

 

 

 

 

 

Toplam

18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.SINIF

I.YARIYIL

 

 

 

 

 

 

4.SINIF

II.YARIYIL

 

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

 

KODU

DERSİN ADI

K

U

 

 

 

GMU409

İşletme Sanitasyonu

3

2

 

 

 

 

GMU418

Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönet.

3

0

 

 

 

GMU415

Proje Tekniği

3

2

 

 

 

 

GMU420

Gıda Ambalajlama

3

0

 

 

 

GMU417

Gıda Katkı Maddeleri

2

0

 

 

 

 

GMU424

Gıda Muhafaza Teknikleri

3

0

 

 

 

GMU419

Beslenme

2

0

 

 

 

 

GMU422

Diploma Çalışması II

1

2

 

 

 

GMU421

Diploma Çalışması I

1

2

 

 

 

 

GMU4__

TS: Teknik Seçmeli Ders 1

3

0

 

 

 

GMU4__

TS: Teknik Seçmeli Ders 1

3

0

 

 

 

 

GMU4__

TS: Teknik Seçmeli Ders 2

3

2

 

 

 

GMU4__

TS: Teknik Seçmeli Ders 2

3

2

 

 

 

 

GMU4__

SS: Sosyal Seçmeli Ders

2

0

 

 

 

GMU4__

SS: Sosyal Seçmeli Ders

2

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toplam

19

 

 

 

 

 

 

Toplam

18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genel Toplam

73

 

 

 

 

 

 

Genel Toplam

72

 

 

 

 

 

K: Kredi (Teorik + Uygulama)             U: Uygulama

 

ZORUNLU VE SEÇMELİ DERSLERİN LİSTESİ

 

YIL/DONEM

OPTIK

DERSKOD

TURKCE AD

INGILIZCE AD

TUR

T_P_K

ECTS

1 GÜZ

011101

TKD 101

TÜRK DİLİ - I

TURKISH LITERATURE - I

OZD.

2-0-2

2

1 GÜZ

012101

AIT 101

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I

ATATÜRK´S PRINCIPLES AND HISTORY OF THE TURKISH REVOLUTION - I

OZD.

2-0-2

2

1 GÜZ

013101

ING 101

YABANCI DİL - I (İNGİLİZCE)

FOREIGN LANGUAGE - I (ENGLISH)

OZD.

4-0-4

3

1 GÜZ

014101

ALM 101

YABANCI DİL - I (ALMANCA)

FOREIGN LANGUAGE - I (GERMAN)

OZD.

4-0-4

3

1 GÜZ

015101

FRA 101

YABANCI DİL - I (FRANSIZCA)

FOREIGN LANGUAGE - I (FRENCH)

OZD.

4-0-4

3

1 GÜZ

020101

TBT 101

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI

FUNDAMENTAL COMPUTER TECHNOLOGY AND USAGE

ZOR.

1-2-0

2

1 GÜZ

151111

FIZ 111

GENEL FİZİK - I

PHYSICS - I

ZOR.

3-0-3

3

1 GÜZ

153115

KIM 115

GENEL KİMYA

GENERAL CHEMISTRY

ZOR.

3-0-3

3

1 GÜZ

153123

KIM 123

ORGANİK KİMYA

ORGANIC CHEMISTRY

ZOR.

2-0-2

2

1 GÜZ

155113

MAT 113

GENEL MATEMATİK - I

CALCULUS - I

ZOR.

4-0-4

7

1 GÜZ

229109

GMU 109

TEKNİK RESİM

TECHNICAL DRAWING

ZOR.

2-2-3

5

1 GÜZ

229115

GMU 115

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ

INTRODUCTION TO FOOD ENGINEERING

ZOR.

2-2-3

3

1 GÜZ

016101

GSB 101

BEDEN EĞİTİMİ - I

PHYSICAL EDUCATION - I

SEÇ.

2-0-2

1

1 GÜZ

017101

GSR 101

RESİM - I

PAINTING - I

SEÇ.

2-0-2

1

1 GÜZ

018101

GSM 101

MÜZİK - I

MUSIC - I

SEÇ.

2-0-2

1

 

 

 

 

 

 

 

33

1 BAHAR

011102

TKD 102

TÜRK DİLİ - II

TURKISH LITERATURE - II

OZD.

2-0-2

2

1 BAHAR

012102

AIT 102

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - II

ATATÜRK´S PRINCIPLES AND HISTORY OF THE TURKISH REVOLUTION - II

OZD.

2-0-2

2

1 BAHAR

013102

ING 102

YABANCI DİL - II (İNGİLİZCE)

FOREIGN LANGUAGE - II (ENGLISH)

OZD.

4-0-4

3

1 BAHAR

014102

ALM 102

YABANCI DİL - II (ALMANCA)

FOREIGN LANGUAGE - II (GERMAN)

OZD.

4-0-4

3

1 BAHAR

015102

FRA 102

YABANCI DİL - II (FRANSIZCA)

FOREIGN LANGUAGE - II (FRENCH)

OZD.

4-0-4

3

1 BAHAR

151112

FIZ 112

GENEL FİZİK - II

PHYSICS - II

ZOR.

3-0-3

3

1 BAHAR

155114

MAT 114

GENEL MATEMATİK - II

CALCULUS - II

ZOR.

4-0-4

7

1 BAHAR

229108

GMU 108

GENEL EKONOMİ

GENERAL ECONOMY

ZOR.

2-0-2

2

1 BAHAR

229110

GMU 110

GENEL MİKROBİYOLOJİ

GENERAL MICROBIOLOGY

ZOR.

2-2-3

5

1 BAHAR

229116

GMU 116

ANALİTİK KİMYA

ANALYTICAL CHEMISTRY

ZOR.

2-2-3

5

1 BAHAR

229118

GMU 118

GIDA BİYOLOJİSİ

FOOD BIOLOGY

ZOR.

3-0-3

3

1 BAHAR

016102

GSB 102

BEDEN EĞİTİMİ - II

PHYSICAL EDUCATION - II

SEÇ.

2-0-2

1

1 BAHAR

017102

GSR 102

RESİM - II

PAINTING - II

SEÇ.

2-0-2

1

1 BAHAR

018102

GSM 102

MÜZİK - II

MUSIC - II

SEÇ.

2-0-2

1

 

 

 

 

 

 

 

33

2 GÜZ

155219

MAT 219

DİFERANSİYEL DENKLEMLER

DIFFERENTIAL EQUATIONS

ZOR.

2-2-3

5

2 GÜZ

229207

GMU 207

TERMODİNAMİK

THERMODYNAMICS

ZOR.

3-0-3

5

2 GÜZ

229215

GMU 215

MÜHENDİSLİK MEKANİĞİ

ENGINEERING MECHANICS

ZOR.

3-0-3

5

2 GÜZ

229217

GMU 217

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

FOOD MICROBIOLOGY

ZOR.

3-2-4

6

2 GÜZ

229219

GMU 219

GIDA BİYOKİMYASI

FOOD BIOCHEMISTRY

ZOR.

3-0-3

5

2 GÜZ

229221

GMU 221

REAKSİYON KİNETİĞİ

REACTION KINETICS

ZOR.

2-0-2

4

 

 

 

 

 

 

 

30

2 BAHAR

020202

TBT 202

TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ

BASIC COMPUTER SCIENCES

ZOR.

2-2-3

5

2 BAHAR

155220

MAT 220

UYGULAMALI MATEMATİK

APPLIED MATHEMATICS

ZOR.

2-2-3

5

2 BAHAR

229200

GMU 200

HAZIRLIK STAJI (4 İŞ HAFTASI)

INTERNSHIP

ZOR.

0-0-0

 

2 BAHAR

229212

GMU 212

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ISI TRANSFERİ

HEAT TRANSFER IN FOOD ENGINEERING

ZOR.

3-0-3

5

2 BAHAR

229214

GMU 214

AKIŞKANLAR MEKANİĞİ

FLUID MECHANICS

ZOR.

3-0-3

5

2 BAHAR

229216

GMU 216

GIDA ANALİZ TEKNİKLERİ

FOOD ANALYSIS TECHNIQUES

ZOR.

2-2-3

5

2 BAHAR

229218

GMU 218

ENERJİ VE KÜTLE DENKLİKLERİ

MATERIAL AND ENERGY BALANCES

ZOR.

2-2-3

5

 

 

 

 

 

 

 

30

3 GÜZ

229315

GMU 315

GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLERİ - I

UNIT OPERATIONS OF FOOD ENGINEERING - I

ZOR.

2-2-3

6

3 GÜZ

229317

GMU 317

ET TEKNOLOJİSİ

MEAT TECHNOLOGY

ZOR.

3-2-4

6

3 GÜZ

229319

GMU 319

SÜT TEKNOLOJİSİ

DAIRY TECHNOLOGY

ZOR.

3-2-4

6

3 GÜZ

229321

GMU 321

YAĞ TEKNOLOJİSİ

OIL TECHNOLOGY

ZOR.

2-2-3

5

3 GÜZ

229323

GMU 323

PROSES KONTROL

PROCESS CONTROL

ZOR.

2-2-3

5

3 GÜZ

229325

GMU 325

GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI - I

FOOD ENGINEERING APPLICATIONS - I

ZOR.

0-4-1

2

 

 

 

 

 

 

 

30

3 BAHAR

229300

GMU 300

TEMEL MESLEK STAJI (8 İŞ HAFTASI)

INTERNSHIP

ZOR.

0-0-0

 

3 BAHAR

229316

GMU 316

GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLERİ - II

UNIT OPERATIONS OF FOOD ENGINEERING - II

ZOR.

2-2-3

6

3 BAHAR

229318

GMU 318

BİYOTEKNOLOJİ

BIOTECHNOLOGY

ZOR.

3-0-3

4

3 BAHAR

229320

GMU 320

MEYVE - SEBZE TEKNOLOJİSİ

FRUIT AND VEGETABLE TECHNOLOGY

ZOR.

3-2-4

6

3 BAHAR

229322

GMU 322

TAHIL TEKNOLOJİSİ

CEREAL TECHNOLOGY

ZOR.

3-2-4

6

3 BAHAR

229324

GMU 324

ENSTRÜMENTAL ANALİZ TEK. VE TEMEL UYG.

INSTRUMENTAL ANAL. AND BASIC APPL.

ZOR.

2-2-3

6

3 BAHAR

229326

GMU 326

GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI - II

FOOD ENGINEERING APPLICATIONS - II

ZOR.

0-4-1

2

 

 

 

 

 

 

 

30

4 GÜZ

229409

GMU 409

İŞLETME SANİTASYONU

PLANT SANITATION

ZOR.

2-2-3

4

4 GÜZ

229415

GMU 415

PROJE TEKNİĞİ

PROJECT TECHNIQUE

ZOR.

2-2-3

5

4 GÜZ

229417

GMU 417

GIDA KATKI MADDELERİ

FOOD ADDITIVES

ZOR.

2-0-2

2

4 GÜZ

229419

GMU 419

BESLENME

NUTRITION

ZOR.

2-0-2

2

4 GÜZ

229421

GMU 421

DİPLOMA ÇALIŞMASI - I

DIPLOMA PROJECT - I

ZOR.

0-2-1

5

 

 

 

 

 

 

 

30

4 GÜZ

229431

GMU 431

ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ

ORGANIC FOOD TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229433

GMU 433

GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI

FOOD MACHINERY AND EQUIPMENT

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229435

GMU 435

GIDA MÜHENDİSLİĞİ MATEMATİKSEL MODELLEME

MATHEMATICAL MODELING IN FOOD ENGINEERING

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229437

GMU 437

SOĞUK TEKNİĞİ

REFRIGERATION TECHNIQUES

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229439

GMU 439

ÇAY TEKNOLOJİSİ

TEA TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229441

GMU 441

ENZİM BİLİMİ

ENZYME TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229443

GMU 443

BAHARAT TEKNOLOJİSİ

SPICES TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229445

GMU 445

ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ

INDUSTRIAL MICROBIOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229447

GMU 447

HAZIR YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

CATERING TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229449

GMU 449

TEKNİK İNGİLİZCE

TECHNICAL ENGLISH

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229451

GMU 451

MALZEME BİLGİSİ

MATERIAL  SCIENCE

SEÇ.

3-0-3

4

4 GÜZ

229453

GMU 453

PEYNİR TEKNOLOJİSİ

CHEESE TECHNOLOGY

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229455

GMU 455

TEMEL DUYUSAL ANALİZ YÖNTEMLERİ

BASIC SENSORY EVALUATION TECHNIQUES

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229457

GMU 457

DOMATES ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

TECHNOLOGY OF TOMATO PRODUCTS

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229459

GMU 459

ASİDİK FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ

ACIDIC FERMENTED FOOD TECHNOL.

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229461

GMU 461

SPESİYAL PASTA ÜRETİMİ

SPECIAL PASTRY PRODUCTS

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229463

GMU 463

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME

NEW PRODUCT DEVELOPMENT

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229465

GMU 465

GIDA TEKNOLOJİSİ VE ÇEVRE İLİŞKİSİ

RELATION BETWEEN FOOD TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229467

GMU 467

DEĞİRMENCİLİK VE ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ

MILLING AND GRINDING TECHNOLOGY

SEÇ.

2-2-3

5

4 GÜZ

229469

GMU 469

GIDA MÜHENDİSLİĞİ VE MESLEKİ ETİK

ETHICS IN FOOD ENGINEERING

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229471

GMU 471

İŞ HUKUKU

BUSINESS LAW

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229473

GMU 473

KİŞİSEL GELİŞİM

PERSONAL DEVELOPMENT

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229475

GMU 475

ANLAM BİLİMİ - I

COGNITION SCIENCE - I

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229477

GMU 477

FELSEFEYE GİRİŞ

INTRODUCTION TO PHILOSOPHY

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229479

GMU 479

BİLİM FELSEFESİ

PHILOSOPHY  IN SCIENCE

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229481

GMU 481

ARKEOLOJİ- I

ARCHEOLOGY - I

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229483

GMU 483

METİN DİL BİLİMİ

SEMANTICS

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229485

GMU 485

İŞLETME BİLİMİ

MANAGEMENT SCIENCE

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229487

GMU 487

GÜZEL KONUŞMA VE OKUMA TEKNİKLERİ

EFFECTIVE SPEAKING AND READING TECHNIQUES

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229489

GMU 489

MODERN İLETİŞİMDE SOSYAL BOYUT

SOCIAL ASPECTS OF MODERN COMMUNICATION

SEÇ.

2-0-2

3

4 GÜZ

229491

GMU 491

DEVLET VE TOPLUM FELSEFESİ

PHILOSOPHY OF STATE AND SOCIETY

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229418

GMU 418

GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ

QUALITY CONTROL AND LEGISLATION

ZOR.

3-0-3

4

4 BAHAR

229420

GMU 420

GIDA AMBALAJLAMA

FOOD PACKAGING

ZOR.

3-0-3

4

4 BAHAR

229422

GMU 422

DİPLOMA ÇALIŞMASI - II

DIPLOMA PROJECT - II

ZOR.

0-2-1

6

4 BAHAR

229424

GMU 424

GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ

FOOD PRESERVATION TECHNIQUES

ZOR.

3-0-3

4

 

 

 

 

 

 

 

30

4 BAHAR

229432

GMU 432

GIDA TOKSİKOLOJİSİ

FOOD TOXICOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229434

GMU 434

ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ

FERMENTED BEVERAGES AND DISTILLED LIQUORS TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229436

GMU 436

GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

PHYSICAL PROPERTIES OF FOODS

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229438

GMU 438

BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

SCIENTIFIC RESEARCH METHODS

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229440

GMU 440

FERMENTE SÜT TEKNOLOJİSİ

FERMENTED MILK TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229442

GMU 442

MEŞRUBAT TEKNOLOJİSİ

CARBONATED AND NONCARBONATED BEVERAGES

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229444

GMU 444

ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

SUGAR AND CONFECTIONERY TECHNOLOGY

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229446

GMU 446

GIDA İŞLEMEDE KİMYASAL DEĞİŞİMLER

CHEMICAL CHANGES IN FOODS DURING PROCESSING

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229448

GMU 448

İSTATİSTİK ANALİZ

STATISTICAL ANALYSIS

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229450

GMU 450

GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP

FOOD SAFETY AND HACCP

SEÇ.

3-0-3

4

4 BAHAR

229452

GMU 452

STARTER KÜLTÜR TEKNOLOJİSİ

STARTER CULTURE TECHNOLOGY

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229454

GMU 454

GIDA ANALİZLERİNDE KROMOTOGRAFİ

CHROMATOGRAPHY IN FOOD ANALYSIS

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229456

GMU 456

SU ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİRME

UTILIZATION OF AQUATIC FOODS

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229458

GMU 458

EKMEK YAPIM TEKNOLOJİSİ

BREAD PRODUCTS TECHNOLOGY

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229460

GMU 460

MİKROBİYOLOJİK KALİTE KONTROLÜ

MICROBIOLOGICAL QUALITY CONTROL OF FOODS

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229462

GMU 462

ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

MEAT PRODUCT PROCESSING TECHNOLOGY

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229464

GMU 464

FIRIN ÜRÜNLERİ VE UNLU MAMULLER TEK.

BAKERY AND COOKIES PRODUCTION TECHNOLOGY

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229466

GMU 466

KANATLI ETLERİ TEKNOLOJİSİ

POULTRY MEAT TECHNOLOGY

SEÇ.

2-2-3

5

4 BAHAR

229468

GMU 468

İŞLETME ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ

BUSINESS MANAGEMENT AND ORGANIZATION

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229470

GMU 470

GIDA PAZARLAMA TEKNİKLERİ

FOOD MARKETING TECHNIQUES

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229472

GMU 472

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229474

GMU 474

METİN YAZARLIĞI

SCIENTIFIC WRITING

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229476

GMU 476

ANLAM BİLİMİ - II

COGNITION SCIENCE - II

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229478

GMU 478

FELSEFENİN İLKESİ VE TEMEL KAVRAMLARI

BASIC PRINCIPLES AND CONCEPTS OF PHILOSOPHY

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229480

GMU 480

HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI

BASIC CONCEPTS OF LAW

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229482

GMU 482

ARKEOLOJİ- II

ARCHEOLOGY - II

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229484

GMU 484

ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ

RESEARCH METHODS

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229486

GMU 486

BİLİM TARİHİNDE TÜRK BİLİM ADAMLARI

HISTORY OF SCIENCE AND TURKISH SCIENTISTS

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229488

GMU 488

MÜHENDİSLİKTE DİYALEKTİK VE ESTETİK

DIALECTICS AND AESTHETICS IN ENGINEERING

SEÇ.

2-0-2

3

4 BAHAR

229490

GMU 490

BİLGİ TOPLUMU

INFORMATION AGE

SEÇ.

2-0-2

3