T. C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK
FAKÜLTESİ GIDA
MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM
PROGRAMI |
||||||||||||||
1.SINIF |
I.YARIYIL |
|
|
|
|
|
|
1.SINIF |
II.YARIYIL |
|
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
GMU115 |
Gıda
Mühendisliğine Giriş |
2 |
2 |
|
|
|
|
MAT114 |
Genel
Matematik II |
4 |
0 |
|
|
|
KİM 123 |
Organik Kimya |
2 |
0 |
|
|
|
|
FİZ112 |
Genel Fizik II |
3 |
0 |
|
|
|
GMU109 |
Teknik Resim |
3 |
2 |
|
|
|
|
GMU116 |
Analitik Kimya |
3 |
2 |
|
|
|
FİZ111 |
Genel Fizik I |
3 |
0 |
|
|
|
|
GMU108 |
Genel Ekonomi |
2 |
0 |
|
|
|
MAT113 |
Genel
Matematik I |
4 |
0 |
|
|
|
|
GMU110 |
Genel
Mikrobiyoloji |
3 |
2 |
|
|
|
KİM115 |
Genel Kimya |
3 |
0 |
|
|
|
|
GMU118 |
Gıda
Biyolojisi |
3 |
0 |
|
|
|
TBT101 |
Temel Bilgi Teknol. Kullanımı |
0 |
2 |
|
|
|
|
TKD102 |
Türk Dili
II |
2 |
0 |
|
|
|
TKD101 |
Türk Dili
I |
2 |
0 |
|
|
|
|
AİT102 |
Atatürk
İlk.ve İnk.Tarihi II |
2 |
0 |
|
|
|
AİT101 |
Atatürk
İlk.ve İnk.Tar.I |
2 |
0 |
|
|
|
|
___101 |
Yabancı
Dil I (İNG,ALM,FRA) |
4 |
0 |
|
|
|
___101 |
Yabancı
Dil I (İNG,ALM,FRA) |
4 |
0 |
|
|
|
|
GS_101 |
Beden
(B),Resim (R),Müzik (M) |
4 |
0 |
|
|
|
GS_101 |
Beden
(B),Resim (R),Müzik (M) |
2 |
0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toplam |
18 |
|
|
|
|
|
|
Toplam |
18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.SINIF |
I.YARIYIL |
|
|
|
|
|
|
2.SINIF |
II.YARIYIL |
|
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
MAT219 |
Diferansiyel Denklemler |
3 |
2 |
|
|
|
|
MAT220 |
Uygulamalı Matematik |
3 |
2 |
|
|
|
GMU207 |
Termodinamik |
3 |
0 |
|
|
|
|
GMU214 |
Akışkanlar Mekaniği |
3 |
0 |
|
|
|
GMU215 |
Mühendislik Mekaniği |
3 |
0 |
|
|
|
|
GMU216 |
Gıda Analiz Teknikleri |
3 |
2 |
|
|
|
GMU217 |
Gıda Mikrobiyolojisi |
4 |
2 |
|
|
|
|
GMU212 |
Gıda Müh. Isı Transferi |
3 |
0 |
|
|
|
GMU219 |
Gıda Biyokimyası |
3 |
0 |
|
|
|
|
GMU218 |
Enerji ve Kütle Denklikleri |
3 |
2 |
|
|
|
GMU221 |
Reaksiyon Kinetiği |
2 |
0 |
|
|
|
|
TBT202 |
Temel Bilgisayar Bilimleri |
3 |
2 |
|
|
|
|
Toplam |
18 |
|
|
|
|
|
|
Toplam |
18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.SINIF |
I.YARIYIL |
|
|
|
|
|
|
3.SINIF |
II.YARIYIL |
|
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
GMU315 |
Gıda Müh.Temel İşlemleri I |
3 |
2 |
|
|
|
|
GMU316 |
Gıda Müh.Temel
İşlemleri II |
3 |
2 |
|
|
|
GMU317 |
Et Teknolojisi |
4 |
2 |
|
|
|
|
GMU318 |
Biyoteknoloji |
3 |
0 |
|
|
|
GMU319 |
Süt
Teknolojisi |
4 |
2 |
|
|
|
|
GMU320 |
Meyve-Sebze Teknolojisi |
4 |
2 |
|
|
|
GMU321 |
Yağ
Teknolojisi |
3 |
2 |
|
|
|
|
GMU322 |
Tahıl Teknolojisi |
4 |
2 |
|
|
|
GMU323 |
Proses Kontrol |
3 |
2 |
|
|
|
|
GMU324 |
Enstr.Analiz Tek. ve Temel Uyg. |
3 |
2 |
|
|
|
GMU325 |
Gıda
Müh. Uygulamaları I |
1 |
4 |
|
|
|
|
GMU326 |
Gıda Müh. Uygulamaları II |
1 |
4 |
|
|
|
|
Toplam |
18 |
|
|
|
|
|
|
Toplam |
18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.SINIF |
I.YARIYIL |
|
|
|
|
|
|
4.SINIF |
II.YARIYIL |
|
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
|
KODU |
DERSİN
ADI |
K |
U |
|
|
|
GMU409 |
İşletme Sanitasyonu |
3 |
2 |
|
|
|
|
GMU418 |
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönet. |
3 |
0 |
|
|
|
GMU415 |
Proje Tekniği |
3 |
2 |
|
|
|
|
GMU420 |
Gıda Ambalajlama |
3 |
0 |
|
|
|
GMU417 |
Gıda Katkı Maddeleri |
2 |
0 |
|
|
|
|
GMU424 |
Gıda Muhafaza Teknikleri |
3 |
0 |
|
|
|
GMU419 |
Beslenme |
2 |
0 |
|
|
|
|
GMU422 |
Diploma Çalışması II |
1 |
2 |
|
|
|
GMU421 |
Diploma Çalışması I |
1 |
2 |
|
|
|
|
GMU4__ |
TS: Teknik Seçmeli Ders 1 |
3 |
0 |
|
|
|
GMU4__ |
TS: Teknik Seçmeli Ders 1 |
3 |
0 |
|
|
|
|
GMU4__ |
TS: Teknik Seçmeli Ders 2 |
3 |
2 |
|
|
|
GMU4__ |
TS: Teknik Seçmeli Ders 2 |
3 |
2 |
|
|
|
|
GMU4__ |
SS: Sosyal Seçmeli Ders |
2 |
0 |
|
|
|
GMU4__ |
SS: Sosyal Seçmeli Ders |
2 |
0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toplam |
19 |
|
|
|
|
|
|
Toplam |
18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel
Toplam |
73 |
|
|
|
|
|
|
Genel
Toplam |
72 |
|
|
|
|
K: Kredi (Teorik + Uygulama)
U: Uygulama |
ZORUNLU
VE SEÇMELİ DERSLERİN LİSTESİ
OPTIK |
DERSKOD |
TURKCE AD |
INGILIZCE AD |
TUR |
T_P_K |
ECTS |
|
1 GÜZ |
011101 |
TKD 101 |
TÜRK DİLİ - I |
TURKISH LITERATURE - I |
OZD. |
2-0-2 |
2 |
1 GÜZ |
012101 |
AIT 101 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ
- I |
ATATÜRK´S PRINCIPLES AND HISTORY OF THE TURKISH
REVOLUTION - I |
OZD. |
2-0-2 |
2 |
1 GÜZ |
013101 |
ING 101 |
YABANCI DİL - I (İNGİLİZCE) |
FOREIGN LANGUAGE - I (ENGLISH) |
OZD. |
4-0-4 |
3 |
1 GÜZ |
014101 |
ALM 101 |
YABANCI DİL - I (ALMANCA) |
FOREIGN LANGUAGE - I (GERMAN) |
OZD. |
4-0-4 |
3 |
1 GÜZ |
015101 |
FRA 101 |
YABANCI DİL - I (FRANSIZCA) |
FOREIGN LANGUAGE - I (FRENCH) |
OZD. |
4-0-4 |
3 |
1 GÜZ |
020101 |
TBT 101 |
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI |
FUNDAMENTAL COMPUTER TECHNOLOGY AND USAGE |
ZOR. |
1-2-0 |
2 |
1 GÜZ |
151111 |
FIZ 111 |
GENEL FİZİK - I |
PHYSICS - I |
ZOR. |
3-0-3 |
3 |
1 GÜZ |
153115 |
KIM 115 |
GENEL KİMYA |
GENERAL CHEMISTRY |
ZOR. |
3-0-3 |
3 |
1 GÜZ |
153123 |
KIM 123 |
ORGANİK KİMYA |
ORGANIC CHEMISTRY |
ZOR. |
2-0-2 |
2 |
1 GÜZ |
155113 |
MAT 113 |
GENEL MATEMATİK - I |
CALCULUS - I |
ZOR. |
4-0-4 |
7 |
1 GÜZ |
229109 |
GMU 109 |
TEKNİK RESİM |
TECHNICAL DRAWING |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
1 GÜZ |
229115 |
GMU 115 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE
GİRİŞ |
INTRODUCTION TO FOOD ENGINEERING |
ZOR. |
2-2-3 |
3 |
1 GÜZ |
016101 |
GSB 101 |
BEDEN EĞİTİMİ - I |
PHYSICAL EDUCATION - I |
SEÇ. |
2-0-2 |
1 |
1 GÜZ |
017101 |
GSR 101 |
RESİM - I |
PAINTING - I |
SEÇ. |
2-0-2 |
1 |
1 GÜZ |
018101 |
GSM 101 |
MÜZİK - I |
MUSIC - I |
SEÇ. |
2-0-2 |
1 |
|
|
|
|
|
|
|
33 |
1 BAHAR |
011102 |
TKD 102 |
TÜRK DİLİ - II |
TURKISH LITERATURE - II |
OZD. |
2-0-2 |
2 |
1 BAHAR |
012102 |
AIT 102 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ
- II |
ATATÜRK´S PRINCIPLES AND HISTORY OF THE TURKISH
REVOLUTION - II |
OZD. |
2-0-2 |
2 |
1 BAHAR |
013102 |
ING 102 |
YABANCI DİL - II (İNGİLİZCE) |
FOREIGN LANGUAGE - II (ENGLISH) |
OZD. |
4-0-4 |
3 |
1 BAHAR |
014102 |
ALM 102 |
YABANCI DİL - II (ALMANCA) |
FOREIGN LANGUAGE - II (GERMAN) |
OZD. |
4-0-4 |
3 |
1 BAHAR |
015102 |
FRA 102 |
YABANCI DİL - II (FRANSIZCA) |
FOREIGN LANGUAGE - II (FRENCH) |
OZD. |
4-0-4 |
3 |
1 BAHAR |
151112 |
FIZ 112 |
GENEL FİZİK - II |
PHYSICS - II |
ZOR. |
3-0-3 |
3 |
1 BAHAR |
155114 |
MAT 114 |
GENEL MATEMATİK - II |
CALCULUS - II |
ZOR. |
4-0-4 |
7 |
1 BAHAR |
229108 |
GMU 108 |
GENEL EKONOMİ |
GENERAL ECONOMY |
ZOR. |
2-0-2 |
2 |
1 BAHAR |
229110 |
GMU 110 |
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
GENERAL MICROBIOLOGY |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
1 BAHAR |
229116 |
GMU 116 |
ANALİTİK KİMYA |
ANALYTICAL CHEMISTRY |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
1 BAHAR |
229118 |
GMU 118 |
GIDA BİYOLOJİSİ |
FOOD BIOLOGY |
ZOR. |
3-0-3 |
3 |
1 BAHAR |
016102 |
GSB 102 |
BEDEN EĞİTİMİ - II |
PHYSICAL EDUCATION - II |
SEÇ. |
2-0-2 |
1 |
1 BAHAR |
017102 |
GSR 102 |
RESİM - II |
PAINTING - II |
SEÇ. |
2-0-2 |
1 |
1 BAHAR |
018102 |
GSM 102 |
MÜZİK - II |
MUSIC - II |
SEÇ. |
2-0-2 |
1 |
|
|
|
|
|
|
|
33 |
2 GÜZ |
155219 |
MAT 219 |
DİFERANSİYEL DENKLEMLER |
DIFFERENTIAL EQUATIONS |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
2 GÜZ |
229207 |
GMU 207 |
TERMODİNAMİK |
THERMODYNAMICS |
ZOR. |
3-0-3 |
5 |
2 GÜZ |
229215 |
GMU 215 |
MÜHENDİSLİK MEKANİĞİ |
ENGINEERING MECHANICS |
ZOR. |
3-0-3 |
5 |
2 GÜZ |
229217 |
GMU 217 |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
FOOD MICROBIOLOGY |
ZOR. |
3-2-4 |
6 |
2 GÜZ |
229219 |
GMU 219 |
GIDA BİYOKİMYASI |
FOOD BIOCHEMISTRY |
ZOR. |
3-0-3 |
5 |
2 GÜZ |
229221 |
GMU 221 |
REAKSİYON KİNETİĞİ |
REACTION KINETICS |
ZOR. |
2-0-2 |
4 |
|
|
|
|
|
|
|
30 |
2 BAHAR |
020202 |
TBT 202 |
TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ |
BASIC COMPUTER SCIENCES |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
2 BAHAR |
155220 |
MAT 220 |
UYGULAMALI MATEMATİK |
APPLIED MATHEMATICS |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
2 BAHAR |
229200 |
GMU 200 |
HAZIRLIK STAJI (4 İŞ HAFTASI) |
INTERNSHIP |
ZOR. |
0-0-0 |
|
2 BAHAR |
229212 |
GMU 212 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ISI TRANSFERİ |
HEAT TRANSFER IN FOOD ENGINEERING |
ZOR. |
3-0-3 |
5 |
2 BAHAR |
229214 |
GMU 214 |
AKIŞKANLAR MEKANİĞİ |
FLUID MECHANICS |
ZOR. |
3-0-3 |
5 |
2 BAHAR |
229216 |
GMU 216 |
GIDA ANALİZ TEKNİKLERİ |
FOOD ANALYSIS TECHNIQUES |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
2 BAHAR |
229218 |
GMU 218 |
ENERJİ VE KÜTLE DENKLİKLERİ |
MATERIAL AND ENERGY BALANCES |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
|
|
|
|
|
|
|
30 |
3 GÜZ |
229315 |
GMU 315 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL
İŞLEMLERİ - I |
UNIT OPERATIONS OF FOOD ENGINEERING - I |
ZOR. |
2-2-3 |
6 |
3 GÜZ |
229317 |
GMU 317 |
ET TEKNOLOJİSİ |
MEAT TECHNOLOGY |
ZOR. |
3-2-4 |
6 |
3 GÜZ |
229319 |
GMU 319 |
SÜT TEKNOLOJİSİ |
DAIRY TECHNOLOGY |
ZOR. |
3-2-4 |
6 |
3 GÜZ |
229321 |
GMU 321 |
YAĞ TEKNOLOJİSİ |
OIL TECHNOLOGY |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
3 GÜZ |
229323 |
GMU 323 |
PROSES KONTROL |
PROCESS CONTROL |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
3 GÜZ |
229325 |
GMU 325 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI - I |
FOOD ENGINEERING APPLICATIONS - I |
ZOR. |
0-4-1 |
2 |
|
|
|
|
|
|
|
30 |
3 BAHAR |
229300 |
GMU 300 |
TEMEL MESLEK STAJI (8 İŞ HAFTASI) |
INTERNSHIP |
ZOR. |
0-0-0 |
|
3 BAHAR |
229316 |
GMU 316 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLERİ
- II |
UNIT OPERATIONS OF FOOD ENGINEERING - II |
ZOR. |
2-2-3 |
6 |
3 BAHAR |
229318 |
GMU 318 |
BİYOTEKNOLOJİ |
BIOTECHNOLOGY |
ZOR. |
3-0-3 |
4 |
3 BAHAR |
229320 |
GMU 320 |
MEYVE - SEBZE TEKNOLOJİSİ |
FRUIT AND VEGETABLE TECHNOLOGY |
ZOR. |
3-2-4 |
6 |
3 BAHAR |
229322 |
GMU 322 |
TAHIL TEKNOLOJİSİ |
CEREAL TECHNOLOGY |
ZOR. |
3-2-4 |
6 |
3 BAHAR |
229324 |
GMU 324 |
ENSTRÜMENTAL ANALİZ TEK. VE TEMEL UYG. |
INSTRUMENTAL ANAL. AND BASIC APPL. |
ZOR. |
2-2-3 |
6 |
3 BAHAR |
229326 |
GMU 326 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI - II |
FOOD ENGINEERING APPLICATIONS - II |
ZOR. |
0-4-1 |
2 |
|
|
|
|
|
|
|
30 |
4 GÜZ |
229409 |
GMU 409 |
İŞLETME SANİTASYONU |
PLANT SANITATION |
ZOR. |
2-2-3 |
4 |
4 GÜZ |
229415 |
GMU 415 |
PROJE TEKNİĞİ |
PROJECT TECHNIQUE |
ZOR. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229417 |
GMU 417 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
FOOD ADDITIVES |
ZOR. |
2-0-2 |
2 |
4 GÜZ |
229419 |
GMU 419 |
BESLENME |
NUTRITION |
ZOR. |
2-0-2 |
2 |
4 GÜZ |
229421 |
GMU 421 |
DİPLOMA ÇALIŞMASI - I |
DIPLOMA PROJECT - I |
ZOR. |
0-2-1 |
5 |
|
|
|
|
|
|
|
30 |
4 GÜZ |
229431 |
GMU 431 |
ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ |
ORGANIC FOOD TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229433 |
GMU 433 |
GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI |
FOOD MACHINERY AND EQUIPMENT |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229435 |
GMU 435 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ MATEMATİKSEL
MODELLEME |
MATHEMATICAL MODELING IN FOOD ENGINEERING |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229437 |
GMU 437 |
SOĞUK TEKNİĞİ |
REFRIGERATION TECHNIQUES |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229439 |
GMU 439 |
ÇAY TEKNOLOJİSİ |
TEA TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229441 |
GMU 441 |
ENZİM BİLİMİ |
ENZYME TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229443 |
GMU 443 |
BAHARAT TEKNOLOJİSİ |
SPICES TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229445 |
GMU 445 |
ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ |
INDUSTRIAL MICROBIOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229447 |
GMU 447 |
HAZIR YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ |
CATERING TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229449 |
GMU 449 |
TEKNİK İNGİLİZCE |
TECHNICAL ENGLISH |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229451 |
GMU 451 |
MALZEME BİLGİSİ |
MATERIAL SCIENCE |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 GÜZ |
229453 |
GMU 453 |
PEYNİR TEKNOLOJİSİ |
CHEESE TECHNOLOGY |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229455 |
GMU 455 |
TEMEL DUYUSAL ANALİZ YÖNTEMLERİ |
BASIC SENSORY EVALUATION TECHNIQUES |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229457 |
GMU 457 |
DOMATES ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
TECHNOLOGY OF TOMATO PRODUCTS |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229459 |
GMU 459 |
ASİDİK FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
ACIDIC FERMENTED FOOD TECHNOL. |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229461 |
GMU 461 |
SPESİYAL PASTA ÜRETİMİ |
SPECIAL PASTRY PRODUCTS |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229463 |
GMU 463 |
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME |
NEW PRODUCT DEVELOPMENT |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229465 |
GMU 465 |
GIDA TEKNOLOJİSİ VE ÇEVRE
İLİŞKİSİ |
RELATION BETWEEN FOOD TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229467 |
GMU 467 |
DEĞİRMENCİLİK VE ÖĞÜTME
TEKNOLOJİSİ |
MILLING AND GRINDING TECHNOLOGY |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 GÜZ |
229469 |
GMU 469 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ VE MESLEKİ
ETİK |
ETHICS IN FOOD ENGINEERING |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229471 |
GMU 471 |
İŞ HUKUKU |
BUSINESS LAW |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229473 |
GMU 473 |
KİŞİSEL GELİŞİM |
PERSONAL DEVELOPMENT |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229475 |
GMU 475 |
ANLAM BİLİMİ - I |
COGNITION SCIENCE - I |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229477 |
GMU 477 |
FELSEFEYE GİRİŞ |
INTRODUCTION TO PHILOSOPHY |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229479 |
GMU 479 |
BİLİM FELSEFESİ |
PHILOSOPHY IN SCIENCE |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229481 |
GMU 481 |
ARKEOLOJİ- I |
ARCHEOLOGY - I |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229483 |
GMU 483 |
METİN DİL BİLİMİ |
SEMANTICS |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229485 |
GMU 485 |
İŞLETME BİLİMİ |
MANAGEMENT SCIENCE |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229487 |
GMU 487 |
GÜZEL KONUŞMA VE OKUMA TEKNİKLERİ |
EFFECTIVE SPEAKING AND READING TECHNIQUES |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229489 |
GMU 489 |
MODERN İLETİŞİMDE SOSYAL BOYUT |
SOCIAL ASPECTS OF MODERN COMMUNICATION |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 GÜZ |
229491 |
GMU 491 |
DEVLET VE TOPLUM FELSEFESİ |
PHILOSOPHY OF STATE AND SOCIETY |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229418 |
GMU 418 |
GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ |
QUALITY CONTROL AND LEGISLATION |
ZOR. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229420 |
GMU 420 |
GIDA AMBALAJLAMA |
FOOD PACKAGING |
ZOR. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229422 |
GMU 422 |
DİPLOMA ÇALIŞMASI - II |
DIPLOMA PROJECT - II |
ZOR. |
0-2-1 |
6 |
4 BAHAR |
229424 |
GMU 424 |
GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ |
FOOD PRESERVATION TECHNIQUES |
ZOR. |
3-0-3 |
4 |
|
|
|
|
|
|
|
30 |
4 BAHAR |
229432 |
GMU 432 |
GIDA TOKSİKOLOJİSİ |
FOOD TOXICOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229434 |
GMU 434 |
ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ |
FERMENTED BEVERAGES AND DISTILLED LIQUORS TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229436 |
GMU 436 |
GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ |
PHYSICAL PROPERTIES OF FOODS |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229438 |
GMU 438 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ |
SCIENTIFIC RESEARCH METHODS |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229440 |
GMU 440 |
FERMENTE SÜT TEKNOLOJİSİ |
FERMENTED MILK TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229442 |
GMU 442 |
MEŞRUBAT TEKNOLOJİSİ |
CARBONATED AND NONCARBONATED BEVERAGES |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229444 |
GMU 444 |
ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER
TEKNOLOJİSİ |
SUGAR AND CONFECTIONERY TECHNOLOGY |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229446 |
GMU 446 |
GIDA İŞLEMEDE KİMYASAL
DEĞİŞİMLER |
CHEMICAL CHANGES IN FOODS DURING PROCESSING |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229448 |
GMU 448 |
İSTATİSTİK ANALİZ |
STATISTICAL ANALYSIS |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229450 |
GMU 450 |
GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP |
FOOD SAFETY AND HACCP |
SEÇ. |
3-0-3 |
4 |
4 BAHAR |
229452 |
GMU 452 |
STARTER KÜLTÜR TEKNOLOJİSİ |
STARTER CULTURE TECHNOLOGY |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229454 |
GMU 454 |
GIDA ANALİZLERİNDE KROMOTOGRAFİ |
CHROMATOGRAPHY IN FOOD ANALYSIS |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229456 |
GMU 456 |
SU ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİRME |
UTILIZATION OF AQUATIC FOODS |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229458 |
GMU 458 |
EKMEK YAPIM TEKNOLOJİSİ |
BREAD PRODUCTS TECHNOLOGY |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229460 |
GMU 460 |
MİKROBİYOLOJİK KALİTE KONTROLÜ |
MICROBIOLOGICAL QUALITY CONTROL OF FOODS |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229462 |
GMU 462 |
ET ÜRÜNLERİ İŞLEME
TEKNOLOJİSİ |
MEAT PRODUCT PROCESSING TECHNOLOGY |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229464 |
GMU 464 |
FIRIN ÜRÜNLERİ VE UNLU MAMULLER TEK. |
BAKERY AND COOKIES PRODUCTION TECHNOLOGY |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229466 |
GMU 466 |
KANATLI ETLERİ TEKNOLOJİSİ |
POULTRY MEAT TECHNOLOGY |
SEÇ. |
2-2-3 |
5 |
4 BAHAR |
229468 |
GMU 468 |
İŞLETME ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ |
BUSINESS MANAGEMENT AND ORGANIZATION |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229470 |
GMU 470 |
GIDA PAZARLAMA TEKNİKLERİ |
FOOD MARKETING TECHNIQUES |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229472 |
GMU 472 |
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ |
HUMAN RESOURCES MANAGEMENT |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229474 |
GMU 474 |
METİN YAZARLIĞI |
SCIENTIFIC WRITING |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229476 |
GMU 476 |
ANLAM BİLİMİ - II |
COGNITION SCIENCE - II |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229478 |
GMU 478 |
FELSEFENİN İLKESİ VE TEMEL KAVRAMLARI |
BASIC PRINCIPLES AND CONCEPTS OF PHILOSOPHY |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229480 |
GMU 480 |
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI |
BASIC CONCEPTS OF LAW |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229482 |
GMU 482 |
ARKEOLOJİ- II |
ARCHEOLOGY - II |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229484 |
GMU 484 |
ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ |
RESEARCH METHODS |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229486 |
GMU 486 |
BİLİM TARİHİNDE TÜRK BİLİM
ADAMLARI |
HISTORY OF SCIENCE AND TURKISH SCIENTISTS |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229488 |
GMU 488 |
MÜHENDİSLİKTE DİYALEKTİK VE
ESTETİK |
DIALECTICS AND AESTHETICS IN ENGINEERING |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |
4 BAHAR |
229490 |
GMU 490 |
BİLGİ TOPLUMU |
INFORMATION AGE |
SEÇ. |
2-0-2 |
3 |