PAMUKKALE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU (21-23 MAYIS 2009, DENİZLİ) WEB SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

 

þ      Gıda Mühendisliği Bölümü, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde 04.07.1994 tarihinde kurulmuştur. Bölümümüzde Gıda Bilimleri ve Gıda Teknolojisi Anabilim Dalları olmak üzere iki anabilim dalı mevcuttur.

þ      Lisansüstü eğitim (Yüksek lisans ve Doktora) “Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı” adı altında devam etmektedir.

þ      Diploma Çalışması alan öğrenciler, çalışmalarını Diploma Çalışması Hazırlama Kılavuzu’na göre hazırlamak zorundadır. PDF dosyasını link üzerine tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

þ      Gıda Mühendisliği Bölümü olarak Mezun Takip Sistemi’nin işlerlik kazandırılması için bölümden mezun olan arkadaşların linkteki dosyada bulunan bilgileri doldurup e-mail veya posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir: Mezun Takip Sistemi

þ      Güncel ders programına ulaşmak için buraya tıklayınız.

þ      1999-2007 Yılları arasında bölümde hazırlanan Diploma Çalışmalarının başlıklarına ulaşmak için linke tıklayıp, PDF dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

þ      Şeker üretimi ile ilgili filmi izlemek için buraya tıklayınız  (film yaklaşık 32MB’tır)

þ      GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ DERSİ İÇİN FINDIK ÜRETİMİ FİLMİNİN izlemek için buraya tıklayınız 

þ      Bölüm ve Fakülte işlemleri için gerekli dilekçe formlarını indirmek için tıklayınız. Her bir sayfanın sağ üst köşesinde işlemin adı açıklanmıştır.

 

 

 

Önerileriniz için: PAÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

 

Ana sayfa    Personel    Lisans    Y.Lisans    Projeler    Yayınlar    Öğrenciler    İletişim    Linkler